ZONGULDAK / ALAPLI - Karşıyaka İlkokulu

ECOLAND E TWINNING PROJESİ BAŞLIYOR

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Bağdagül DAROL Kuruculuğunu yaptığı, Burak BİLİCAN'ın ortak olduğu ECOLAND e  Twining Projemiz başlıyor.

Projede geleceğe yaşanılabilir bir dünya bırakmak için öğrencilerimizin ekosistemi tanıması, koruma bilinci kazanması ve doğaya saygılı bireyler olarak yetişmesi için çalışmalar yer almaktadır.Bu proje ile öğrencilerimize bir yandan ekolojik okuryazarlık eğitimi verirken diğer yandan 21.yy becerileri ile düşünme becerileri kazandırılması planlanmaktadır. STEM yaklaşımıyla yapacağımız etkinliklerle öğrencilerimizin bilgiyi beceriye dönüştürmesi ve ürün ortaya koyması sağlanacaktır.

Proje planı doğrultusunda yapılacak çalışmalar konusunda, öğrencilerimiz ve velilerimiz bilgilendirilmiştir.Veli İzin Belgeleri alınmıştır.Öğrenci ve okul tanıtımları gibi çalışmalar eTwinning sitesinde Twinspace bölümüne eklenmiştir.

Projeye katılım sağlayan öğretmen, öğrencilerimize, projede desteklerini esirgemeyen okul idaremiz ve velilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 20.12.2021 - Güncelleme: 29.12.2021 12:07 - Görüntülenme: 294