ZONGULDAK / ALAPLI - Karşıyaka İlkokulu

KÜLTÜRÜMÜZ EN BÜYÜK MİRASIMIZ E-TWİNNİNG PROJESİ BAŞLADI...

Okulumuz 4-B sınıf öğretmeni Nagihan Bulut EREN  Kültürümüz En Büyük  Mirasımız Projesiyle 2. e twinning projesine başlamıştır.7 Kasım  2020 de başlayan proje  öğrencilere gelenekler ve kültürel mirasın önemini basit etkinliklerle anlama fırsatı sunmaktadır.Proje Nisan ayına kadar devam edecektir.

Proje boyunca

1.Öğrencilerin konuşma, okuma ve yazma becerilerini geliştirecek çeşitli aktiviteler yoluyla gelenekleri ve kültürel miras bilgisini öğrenmek ve paylaşmak
     2.Keşfederek, öğrenerek ve paylaşarak, farklı şehirlere ve ülkelere ait kültürel mirasın değerini beslemek
     3. Yeni teknolojileri öğrenerek ve güvenli bir şekilde kullanarak Bilgi İletişim Teknolojileri becerilerini kazanmalarını sağlamak ve bununla birlikte  öğrencilerin ilerideki öğrenmeleri için anahtar yetkinlikleri geliştirmek hedeflenmektedir.

Proje sürecinde öğretmenimize  ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

04-12-202004-12-2020

Yayın: 04.12.2020 - Güncelleme: 04.12.2020 16:12 - Görüntülenme: 332