ZONGULDAK / ALAPLI - Karşıyaka İlkokulu

MR. BEE'S DODOS PROJE ÖĞRENCİLERİMİZ ORİGAMİ YAPIYOR

MR. BEE2S DODOS E TWİNNİNG PROJE ÖĞRENCİLERİMİZ ORİGAMİ YAPIYOR

Origami Nedir?

Okulumuz Mr.Bee's Dodos öğrencileri proje kapsamında origami etkinliği yaptı.( Origami, kağıt katlama sanatıdır. Japonca oru (katlama) kami ( kağıt) anlamına gelmektedir. Bu kelimelerin birleşmesiyle katlanmış kağıt anlamına gelen sanat ortaya çıkmaktadır. İsmi Japonya' dan gelen bu sanatın tarihi Çin' e dayanmaktadır. Origami kağıt ile yapılan makas ve yapıştırıcı kullanılmadan tamamlanan bir sanattır. Eğlenceli ve etkili bir sanattır.) Ortaya çok yaratıcı ve güzel figürler çıktı.Böylece çocuklar sıradan olan kağıt parçalarını güzel bir şekilde şekillendirerek, yaşamın en önemli olan dinamiklerinden biri dönüşüm olgusunu kolay bir şekilde içselleştirmiş oldu.Emeği geçen proje öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

08-06-202108-06-202108-06-202108-06-2021

Yayın: 08.06.2021 - Güncelleme: 08.06.2021 17:06 - Görüntülenme: 228