ZONGULDAK / ALAPLI - Karşıyaka İlkokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan coşkuyla Kutlandı.

Nis

Okulumuzdan Alaplı İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı.

ÖLÜMÜNÜN 85. YIL DÖNÜMÜNDE ATA'MIZI ANDIK...

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURUSU.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası okulumuz bahçesinde tören ve etkinliklerle kutlandı.

May

Öğrencilerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103.yılını gururla, neşe ve heyecanla kutluyor.

Nis

"Okulumda Hayat Var Projesi" kapsamında Nisan Ayı etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuzda yürütülen Eko Okullar projesi Mart ve Nisan ayı etkinlikleri kapsamında, geri dönüşüm konusunda farkındalık adına  Şişelerden Süs Eşyası yaptık ve yapılan çalışmaları okul girişinde sergiledik.

Nis

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencilerimizden Ahmet Kaan MANDACI 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında ilçe milli eğitim müdürlüğüne bugün vekalet etmiştir.

Nis

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı davranışsal bağımlılıklar ile mücadele seferberliği kapsamında okulumuzda Yeşilay kulüp öğrencileri tarafından bilinçli teknoloji kullanımı,güvenli internet konusunda farkındalık çalışmaları kapsamında öğrenci ve velilere yönelik eğitimler düzenlenmiş ve okul panosu hazırlanmıştır.

Nis

İl Milli Eğitim müdürlüğümüzün "Kütüphaneler Haftası" dolayısıyla düzenlediği "Haydi Zonguldak Kitap Okumaya" adlı etkinliğe okul müdürümüz Şennur TAŞKIN, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle katılım sağladık.

Mrt

Okulumuzda, Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilişinin yıl dönümünde "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" münasebetiyle program düzenlendi.

Mrt

Bakanlığımızın taşra teşkilatı okul ve kurumlarında Türkiye geneli eş zamanlı olarak 2021/13 Sayılı Afet ve Acil Durum Yönetimi Genelgesi gereğince ,Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Karşıyaka İlkokulu'nda "2022 yılı Afet Tatbikat Yılı" dolayısıyla Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.